Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk, 77,2 m2, ulice Ke Kateřinkám, Praha – Chodov

Nabízíme Vám ke koupi slunný, zrekonstruovaný byt ve 2. NP revitalizovaného bytového domu na Chodově v dosahu pěší chůze stanice metra C-Opatov. Dispozice bytu je 3kk s celkovou výměrou 77,2 m2 plus sklepní kóje.
Byt prošel před pár lety kompletní rekonstrukcí: bytové jádro, elektro-rozvody, rozvody vody a kanalizace, štuky a malby, dlažby, plovoucí podlahy, parapety, vstupní dveře, interiérové dveře s obložkovými zárubněmi do ložnic a pouzdrové posuvné dveře do obývacího pokoje, koupelny a WC. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a vestavěnými skříněmi. Vše ve velmi pěkném stavu, byt je čerstvě vymalován.
Vytápění i ohřev vody je centrální, orientace oken ložnic je na sever, obývacího pokoje na jih do klidného vnitrobloku, okno kuchyně pak směřuje na východ. Na každém patře jsou pouze 3 bytové jednotky, dům má nový prostorný výtah a kvalitně zrekonstruované společné prostory.
Bytový dům se nachází v relativně klidné části Chodova s velkým množstvím zeleně, kousek od přírodní památky – Milíčovský les a rybníky. Přímo před domem se nachází prostorné parkoviště, pár kroků je autobusová zastávka – pouhé 2 zastávky ke stanici metra. Skvělá dopravní dostupnost – 5 min od výjezdu z Prahy na Brno. Veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti.
Po složení zálohy umožňujeme okamžité nastěhování, vyřízení hypotéky je samozřejmostí.

Cena: 7.690.000Kč

ZAUJALA VÁS TATO NEMOVITOST?